Search
Close this search box.

htl Belle Helene 3* – Γύθειο

91.00€

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική προσφορά στο Belle Helene 3*.

 

Τιµή ανά δωμάτιο/ Aνα Διανυκτέρευση    µε ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΠΟΤΑ 

ROOM TYPES ΔΙΑΤΡΟΦΗ 09-29/6  01-14/07 

01-10/09

 

15-28/07 

21-31/08

29/07-20/08
Ελάχιστη Διαμονή Ημιδιατροφή 3 Διανυκτερεύσεις  3 Διανυκτερεύσεις  3 Διανυκτερεύσεις 4 Διανυκτερεύσεις 
Δίκλινο Standard Δωμάτιο Ημιδιατροφή 91,00€ 97,00€ 119,00€ 132,00€
Δίκλινο Superior Δωμάτιο Ημιδιατροφή 102,00€ 108,00€ 139,00€ 160,00€
1 Άτομο Παιδί έως 13 ετών Ημιδιατροφή Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν
2 Ενήλικες + 2 Παιδιά έως 12 ετών  Family Comfort Ημιδιατροφή 145,00€ 156,00€ 189,00€ 214,00€

Σημείωση Family Comfort δωμάτιο  2 Ενήλικες + 2 Παιδιά έως 12 ετών  Family Comfort  Με βεράντα 18 τ.μ. με ξαπλώστρες.

 

Πρόγραμμα Ημιδιατροφής

Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.

Βραδινό με απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, κρασί τοπικής παραγωγής και βαρελίσιας μπύρας κατά την ώρα των γευμάτων.

1 θεματική βραδιά την εβδομάδα.

Happy Hour για τα παιδιά με δωρεάν παγωτό καθημερινά.

Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία και την πισίνα του ξενοδοχείου βάση διαθεσιμότητας.

· Πρόγραμμα απασχόλησης για τα παιδιά, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και έως 10/9.

Δεν περιλαμβάνονται:O εκάστοτε φόρος διαμονής ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση(τέλος ανθεκτικότητας στην Κλιματική Κρίση),θα πρέπει να πληρωθεί απευθείας στο ξενοδοχείο.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Belle Helene 3* είναι ένα ξενοδοχείο σύγχρονων ανέσεων στον Κόλπο Βαθύ του Γυθείου. Μόλις 10 χλμ. από την πόλη του Γυθείου, ο μικρός αυτός επίγειος παράδεισος, προσφέρεται για exclusive χαλαρωτικές διακοπές, όλο το χρόνο, μακριά από την ένταση της καθημερινότητας. Στο μανιάτικο κόλπο μας, σας συντροφεύει μόνο η πλούσια βλάστηση και η θαλασσινή αύρα. Στην «ωραιότερη γη», σε μια έκταση 25 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, συνδυάζονται η φυσική ομορφιά του βουνού, η θαλασσινή αύρα του μανιάτικου κόλπου και η κοσμοπολίτικη διάθεση της πισίνας, προσφέροντας σας ονειρικά χαλαρωτικές διακοπές, όλο το χρόνο.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5Ήμερη Εκδρομή Ξάνθη – Καβάλα -Πόρτο Λάγος- Παράλια Αρωγής Θάσος – Αλεξανδρούπολη – Παράλια Νέα Χιλής

Αναχώρηση 18-22  Αυγούστου  Περιλαμβάνονται · Μεταφορές-περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα. · 4 Διανυκτερεύσεις στο DEMOCRITUS HTL

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Scroll to Top