Υπερπολυτελής διαμονή 5***** στα Ιωάννινα
Πλούσια ημιδιατροφή σε μπουφέ.
Μπάνιο σε Σύβοτα, Αμμουδιά, & Μενίδι, Πήγες. Αχέροντα.
Κρουαζιέρα ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ
13-16 Αυγούστου
13/08 Αθηνά – Ιωάννινα
Αθηνά – Ιωάννινα
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από προκαθορισμένα σημεία, με ενδιάμεση στάση και μέσω Ρίου – Αντιρίου, Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας φτάνουμε στην πόλη των Ιωάννινων. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη, βόλτα και φυσικά μετάβαση στο όμορφο “Νησί της κυρα-φροσύνης”! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
14/08 Ιωάννινα -Κρουαζιέρα -Παξοί – Αντιπαξοί Πρόγευμα & Αναχώρηση για την Πάργα & Επιβίβαση στο όμορφο κρουαζιερόπλοιό μας, και αναχώρηση στις 10:00 ακριβώς! Ο καπετάνιος μας θα μας ξεναγήσει στα νησιά ΠΑΞΟΙ και ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ. Θα κάνουμε στάση σε πανέμορφες παραλίες για βουτιές, και στη συνέχεια θα έχουμε στάση για γνωριμία με την πρωτεύουσα των Παξών, το Γάιο, όπου θα αποβιβαστούμε για για βόλτα και φαγητό! Επιστροφή! Αργά το Απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο Διανυκτέρευση.
15/08 Ιωάννινα -Σύβοτα Πρόγευμα & αναχώρηση για τα ΣΥΒΟΤΑ, έναν μικρό παράδεισο με εξωτικές παραλίες, καταγάλανα νερά και γραφικούς κολπίσκους. Τα Σύβοτα είναι ένα στολίδι της Ηπείρου, ένα παραθαλάσσιο χωριό, όπου το πράσινο συναντά το γαλάζιο του Ιονίου! Επίσκεψη στη διάσημη παραλία Μπέλλα Βράκα Μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά Προαιρετική κρουαζιέρα στα νησάκια με θέα το απέραντο γαλάζιο (επίσκεψη στην παραλία “Πισίνα” στο Μαύρο Όρος, στη θαλασσοσπηλιά και στην παραλία “Διαπόρι”) Διαμονή 05 Ώρες. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση Επιστροφή το Απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο Διανυκτέρευση.
16/08 Ιωάννινα Παράλια Αμμουδιά Πηγές Αχέροντα – Αθηνά Μετά το χαλαρό μας ξύπνημα και το τελευταίο πλούσιο πρωινό μας στο EPIRUS PALACE αναχωρούμε από το Ιωάννινα για την παραλία ΑΜΜΟΥΔΙΑ την μεγαλύτερη αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου! Αυτή η εκπληκτική παραλία-κόσμημα που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Περιοχή εκτείνεται σε μία έκταση δεκάδων χιλιομέτρων. Θα απολαύσουμε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο στα βαθιά γαλάζια νερά και θα χαλαρώσουμε στην απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά πλάτους 10-50 μέτρων. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το Χωριο Γλυκή οπου μπορείτε να απολαύσετε μεσημεριανό γεύμα μια Ανάσα Από το ποταμι Συνδυάζοντας με Σπορ στον Αχέροντα . Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη , γεμάτοι υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις από αυτό το μαγευτικό τριήμερο ταξίδι στην Ήπειρο! Αναχώρηση για την Αθηνά με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στον τόπο αναχώρησής μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη εκδρομή μας.















