fbpx
Search
Close this search box.

4ήμερη Οδική Εκδρομή – Πάσχα στην Κεφαλλονιά

320.00€

Μια 4ήμερη Πασχαλινή εκδρομή  για εσάς και την οικογένειά σας που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!            03-06  ΜΑΙΟΥ 

[Περιφορά επιταφίων με τη συνοδεία των ήχων Φιλαρμονικής Ληξουρίου , μιας από τις παλαιότερες φιλαρμονικές της χώρας, και τα αναμένα φαναράκια στον Ουρανό. Κάθε αναμμένο φαναράκι στον Ουρανό αντιστοιχεί σε αγαπημένους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη γήινη ζωή ] Μ. Σάββατο, μετά την πρωινή Θ.Λειτουργία στην κεντρική πλατεία αναβιώνει το έθιμο με το σπάσιμο των  σταμνών και την προσφορά κόκκινων αυγών και κουλουριών προς όλους. Ανάσταση στον Άγιο Νικόλαο Μηνιατών υπό τους χαρούμενους ήχους της Φιλαρμονικής , των βεγγαλικών, των κροτίδων, των καμπανών των εκκλησιών και των ήχων από τις μπουρούδες των πλοίων.]

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/05/2024
 
Αναχώρηση από Αθήνα  για Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση.
Αναχώρηση με το πλοίο ώρα 12:10 για τον Πόρο / Κεφαλονιάς. Διάρκεια ταξιδιού εν πλω 1 1/2 ώρα.
Πόρος: Γραφικό , παραθαλάσσιο χωριό γεμάτο ευωδιές με πλακόστρωτη παραλία και  υπέροχη , ανεμπόδιστη θέα. Χρόνος για γεύμα.
Αναχώρηση για το Μαρκόπουλο. Προσκύνημα στο Ναό της Παναγίας της Φιδούσας. Γλυκιά προσμονή κατέχει κάθε χρόνο τους κατοίκους του νησιού, τους προσκυνητές και τους επισκέπτες, να δουν την εμφάνιση των προσκυνητών του Ζωικού Βασιλείου  να αποδίδουν τιμές στην Υπεραγία Θεοτόκο. Η μη εμφάνιση των φιδιών  στην εορτή της Παναγίας έχει συνδεθεί με φοβερά σημεία και συγκλονιστικά γεγονότα. Χαράς ευαγγέλια η εμφάνιση τους, νοηματοδοτεί τη νέα υπόσχεση της Παναγίας μας, ότι ο χρόνος θα κυλήσει χωρίς εχθρούς και κλέφτες της ζωής και της ύπαρξης, χωρίς “Αγαρηνούς” οποιουδήποτε είδους.
Μετά την επίσκεψη στην Παναγία αναχωρούμε για την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, από όπου θα πάρουμε το ferry boat  για Ληξούρι και το Ξενοδοχείο. 
Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση
Δείπνο
Παρακολούθηση περιφοράς Επιταφίων στο Ληξούρι
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. 4/5/2024
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο  για to Ληξούρι.
Ώρα 09;00 ferry boat για Αργοστόλι. 
Αναχώρηση από το Αργοστόλι για το γύρο της μικρής, πανέμορφης, χερσονήσου της Λάσσης. Στάσεις:  Στις Καταβόθρες για να θαυμάσουμε ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, στο Φανάρι και στον Πλατύ Γιαλό.
Επόμενη στάση στο Οροπέδιο των Ομαλών στην οροσειρά του Αίνου . Ο Αίνος με υψόμετρο 1628μ είναι Εθνικός Δρυμός, μοναδικός σε νησί , ελατοσκέπαστος, με την περίφημη σκουρόχρωμη κεφαλληνιακή ελάτη.  Προσκύνημα  στον πολιούχο του νησιού και θαυματουργό Άγιο των πνευματικών και  ψυχικών ασθενειών Άγιο Γεράσιμο. Στην Ιερή Γυναικεία Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μέσα στον παλαιό Ναό της Μονής μια σκάλα ύψους 3μ οδηγεί στο σπήλαιο του Αγίου.
**
Μετά το προσκύνημα, προαιρετική επίσκεψη σε διπλανό οινοποιείο. Στο συνεταιρισμό ρομπόλας ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ για γευσιγνωσία και αγορά σπάνιων κρασιών τοπικών ποικιλιών**
 
Αναχώρηση από τα Ομαλά για μια ωριαία επίσκεψη στο σπήλαιο της Δρογκαράτης.
[ Εισητήριο ατομικό 5 ευρώ ] .              Φημίζεται για την τεράστια υψηλή αίθουσα 45Χ60Χ20 γεμάτη από σταλακτίτες και σταλαγμίτες και για την εξαιρετική ακουστική του.  
 
Επόμενη επίσκεψη στο λιμναιοσπήλαιο της Μελισσάνης [ των Νυμφών και του θεού Πάνα]
[ Ατομικό εισητήριο 8 ευρώ. Ενιαίο εισητήριο και για τα δυο σπήλαια 10 ευρώ ]
Το λιμναιοσπήλαιο βρίσκεται στον Καραβόμυλο σε απόσταση 4χιλ από το σπήλαιο της Δρογκαράτης και 2χιλ, από την κωμόπολη της Σάμης , κύριου λιμένα του νησιού με ακτοπλοική σύνδεση με Πάτρα, Αστακό, Ιθάκη και Ιταλία.
Πρόκειται για ένα μοναδικό λιμναιοσπήλαιο μήκους 160μ, βάθους νερών 39μ και πλάτους 40μ. Στο κέντρο και δεξιά της λίμνης υπάρχει ένα νησάκι μήκους 30μ στην επιφάνεια του οποίου υπάρχουν δυο βουναλάκια με ύψος 8μ και 9μ.Στο χώρο της Μελισσάνης έχουν γίνει ανασκαφές με ευρήματα του 3ου και 4ου π.Χ αιώνα, που πιστοποιούν τη λατρεία του θεού Πάνα και την παρουσία γυναικείων μορφών, των Νυμφών. Οι σταλακτίτες της λίμνης είναι ηλικίαε 16.000 χρόνων.
Οι επισκέπτες της λίμνης επιβιβάζονται σε βάρκες που κάνουν το γύρο της λίμνης, θαυμάζοντας τους υπέροχους χρωματισμούς των νερών , που αλλάζουν καθώς ο ήλιος τρυπώνει από το άνοιγμα της οροφής δημιουργώντας μια εξαίσια ατμόσφαιρα ! 
Εδώ τα videos και οι φωτογραφικές μηχανές παίρνουν φωτιά , όπως και στο Μύρτο !
 
Αναχώρηση από τη Μελισσάνη, παραλιακά για το γραφικό και κοσμοπολίτικο χωριό Αγία Ευφημία. Χρόνος για γεύμα.
 
Αναχώρηση από Αγία Ευφημία δια μέσου της κοιλάδας της Πυλάρου για Ποταμιανάτα, καθ οδόν  [ Αγαλμα  Μαρίνου Αντύπα]  και στάση για φωτογραφίες πάνω από την παραλία του Μύρτου , ειδικό οικονομικό κεφάλαιο για το νησί. Μύρτος με  φόντο το πανέμορφο χωριό της Άσσου με το κάστρο της, τις βόρειες ακτές της Κεφαλονιάς και στο βάθος το νησί της Λευκάδας και το ανοικτό Ιόνιο Πέλαγος.
Videos and foto
Αναχώρηση από το Μύρτο για Αργοστόλι και από εκεί για Ληξούρι/ξενοδοχείο.
Ξεκούραση. Δείπνο
Ακολουθία της Αναστάσεως στο Ληξούρι
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/05/2024
Μετά το χαλαρωτικό πρωινό στους υπαίθριους χώρους του συγκροτήματος και της παραλίας της Κουνόπετρας αναχωρούμε ώρα 11:00 με το pullman για να δούμε και να γνωρίσουμε την περιοχή της περίφημης κοκκινωπής παραλίας Ξι.
Επιστροφή ώρα 13:00 για το πασχαλινό γεύμα.
Το απόγευμα ώρα 18:00 αναχωρούμε για μια απογευματινή δίωρη βόλτα στην κωμόπολη του Ληξουρίου. Στη μεγάλη  πλατεία της με τον τεράστιο φοίνικα στο κέντρο μπορούμε να απολαύσουμε μια λαχταριστή αμυγδαλόπιτα από το πιο παλαιό και φημισμένο ζαχαροπλαστείο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ 1918 ή το τοπικό παγωτό μάντολα ή και το συνδυασμό τους.
Από εδώ μπορούμε να προμηθευτούμε τοπικά προιόντα και τις περίφημες μάντολες.
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/05/2024
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο. 
Αναχώρηση από Ληξούρι  άφιξη στο Αργοστόλι.
Αναχώρηση για την Ιερά  Γυναικεία Μονή του Αποστόλου Ανδρέα, στα Περατάτα. Στο νέο Ναό της Μονής  μέσα σε ασημένια λειψανοθήκη αποθησαυρίζεται το δεξιό πέλμα του Αγίου.
Στο χώρο της Μονής είναι εγκαταστημένο το Βυζαντινό και Εκκλησιαστικό Μουσείο με σπάνιες φορητές εικόνες δείγματα του εξαιρετικού Επτανησιακού πολιτισμού, βημόθυρα , ξυλόγλυπτα τέμπλη εκκλησιών κ.ά
Στο χώρο της Μονής υφίσταται και ο παλαιός Ναός του 12ου αιώνα.
Αναχώρηση για τη νότιοδυτική Κεφαλονιά με προορισμό τη Σκάλα. Καθ οδόν θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα χωριά που ξεφυτρώνουν μέσα από τις καταπράσινες πλαγιές με θέα το νησί της Ζακύνθου και το Ιόνιο Πέλαγος. Όμορφες, περιποιημένες κατοικίες με κόκκινες στέγες, δενδρόκηπους , λαχανόκηπους, τρεχούμενα νερά και πισίνες! 
Σκάλα : Ένα μεγάλο χωριό με ρυμοτομία, παραλία 3χιλ, πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καφέ, εστιατόρια και βραδυνή ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες. Αξιοθέατο, τα υπέροχα ψηφιδωτά ρωμαικής έπαυλης.
Χρόνος για καφέ και βόλτα στο χωριό.
Αναχώρηση για τον Πόρο και επιβίβαση στο πλοίο.
Άφιξη στην Κυλλήνη. 
Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
 και μια ακόμα στάση για καφέ. Eπιστροφη στην Αθηνά Τέλος Εκδρομής.
Πίνακας Τιμών
ROOM TYPES
Τιμή συμμέτοχης άνα Άτομο σε Δίκλινο – Τρίκλινο  Δωμάτιο. 320,00€
1 Παιδί έως 13 ετών στο Δωμάτιο των γονέων. 155,00€

 Περιλαμβάνονται:

 • Ήμερες/ 3 Διανυκτερεύσεις στο Ionian Sea Hotel villas & Aqua park 4*
 • Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ.
 • Ελεύθερη Κατανάλωση Κρασί & Αναψυκτικά κατά την Διάρκεια των Γευμάτων.
 • Δείπνο  την Μ. Παρασκευή σε πλούσιο Μπουφέ.
 • Δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου. ( 19,00:21:30)
 • Δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου. 
 • Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα Συνοδεία  Μουσικής   την Κυριακή του Πάσχα.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Κυλλήνη – Πορος) μετ’ επιστροφής.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Αργοστόλι Ληξούρι) μετ’ επιστροφής.
 • Έμπειρος αρχηγός εκδρομής.
 • Όλες οι μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Λαμπάδα Ανάστασης.
 • ΦΠΑ.
 • Ελεύθερη Πρόσβαση στο Υδάτινο πάρκο Αqouapark Του Ξενοδοχείου.
 • Δεν περιλαμβάνονται:
 • Οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου.
 • Είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Φόρος διανυκτέρευσης.

Καλώς ήλθατε στην οικογένεια Hotel Ionian Sea.

Η οικογένεια Ionian Sea βρίσκεται στην ήσυχη και εξαιρετικά πράσινη περιοχή Kουνοπετρα.

Είναι χτισμένο σε μια περιοχή 40 στρεμμάτων και θα γοητευτείτε από τον παραδοσιακό χαρακτήρα των κτιρίων, την υπέροχη θέα στην Ιονία και το, τουγκιώνι, τουγκαι, τι τουγκαι, τουγκιώνι, τουγκα, τινουγκα, τουγκα, τουλίνουγκα, τιν, τουγκα, τουλίνβίν, γεράνια, γιασεμί, λεμόνι και ρόδια. Μόλις 100 μέτρα μακριά, στην κόκκινη αμμώδη παραλία θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρασυρθείτε σε ατελείωτες βόλτες στη φύση. Μπορείτε να επιλέξετε – ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία δωματίων – το ιδανικό για εσάς. Η ειρηνεία και η πολυτέλεια της Ανώτερος Θαλάσα, η ασύγκριτη θέα στη θάλασσα στο Ionian Resort ή τα παιδιά ’ παράδεισος στο Ιωνιακή Θάλασσα. Στις εγκαταστάσεις του Ιονίου θα βρείτε ένα υδάτινο πάρκο με 5 μαγικές διαφάνειες νερού, 2 πισίνες ενηλίκων και 1 ειδικά για παιδιά, εστιατόριο με μπουφέ με τεράστια ποικιλία τροφίμων και βιολογικών προϊόντων από τα χωράφια μας, 2 μπαρ μπιλιάρδου, αθλητικό γυμναστήριο, πό, πό, πό, παιδική χαρά, mini club ( 4 – 12 ετών ) και μίνι αγορά – αναμνηστικό κατάστημα για τα ψώνια σας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε ή σκεφτείτε να μείνετε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε!

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Scroll to Top