Search
Close this search box.

4Ήμερη Εκδρομή Καστοριά (“Μπουμπούνες & ΧΑΣΚΑΡΗΣ “)- Καρναβάλι Κοζάνης -Πρέσπες – Aγ Αχίλλειος- Χωριό των Ψαράδων-

269.00€

28/2-03/03

  • 3 διανυκτερεύσεις στο htl Kastoria  (KEΝΤΡO ΠΟΛΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)
  • Δωμάτια με θεά την Λίμνη Καστοριάς.
  • Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ.
  •  Δειπνο Σε ταβέρνα της Περιοχής.  (Μενού Σαλάτες -Ορεκτικά -Κυρίος Πιάτο) 01/03
  •  Αποκριάτικη Γιορτή  Σε ταβέρνα της Περιοχής συνοδεία Ζωντανής Μουσικής. 02/03
  • Έμπειρος αρχηγός εκδρομής.
  • Όλες οι μεταφορές του προγράμματος με Πολυτελή Κλιματιζόμενα Πούλμαν.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται: Οποιοδήποτε γεύμα εκτός ξενοδοχείου. Είσοδος σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους. 

Φόρος Κλιματικής Αλλαγής. 

28 Φεβρουάριου ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ Αναχώρηση από το κέντρο της Αθήνας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ & μεσημεριανό φαγητό στην Καλαμπάκα . Άφιξη στην Καστοριά. Ελεύθερος Χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πολή της Καστοριάς Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο μας που βρίσκεται μια Ανάσα από την Λίμνη της Καστοριάς & φανταστική θεά προς την Λίμνη.   Διανυκτέρευση.

01 Μάρτιου ΛΙΜΝΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ- ΑΓΙΟΣ  ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ  ΠΡΕΣΠΩΝ -ΧΩΡΙΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ (Έθιμο “ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ & ΧΑΣΚΑΡΗΣ”)

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στης Λίμνες Πρέσπες. Ενας υδάτινος παράδεισος.Η ανεκτίμητη αξία της φύσης, τα συννεφιασμένα τοπία, ο ήλιος στις χιονισμένες κορυφές των βουνών, τα δάση οξιάς, οι καλαμιώνες, τα 260 είδη πουλιών, τα 23 είδη ψαριών και τα 1.300 είδη φυτών, οι πελεκάνοι, τα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ιστορικά μνημεία της, τα βοσκοτόπια, η καλλιέργεια των φασολιών και το μωσαϊκό πολιτισμών , καθιστούν την ακριτική περιοχή της Πρέσπας έναν υγροβιότοπο διεθνούς ενδιαφέροντος. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής & επίσκεψη στην νησίδα του Αγ. Αχίλλειου , περπατώντας στην ξύλινη γέφυρα με θεά την λίμνη θα θαυμάσουμε οικήματα ρωμαϊκού & Βυζαντινού ρυθμού. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση & καφέ στα γραφικά μαγαζάκια της περιοχής. Αναχώρηση για το γραφικό χωριό Ψαράδες με την ιδιαίτερη ιστορία. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό & περιήγηση της περιοχής. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και το βράδυ περπατώντας στην πόλη θα απολαύσουμε το τοπικό έθιμο < Μπουμπούνες > και < Χάσκαρης > Δειπνό Διανυκτέρευση.

02 Μάρτιου  Καρναβάλι Κοζάνης.  Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την Πολή της Κοζάνης & Μετάβαση  στο κέντρο της πόλης για να παραβρεθούμε στα Κοζανίτικα δρόμενα. Θα παραβρεθούμε λοιπόν σε ένα υπαίθριο γλέντι και θα χορέψουμε μαζί με τους κάτοικους της πόλης γύρω από τη φωτιά, εξορκίζοντας την κακοδαιμονία και καλώντας τις δυνάμεις του καλού να βοηθήσουν στην νέα χρονιά να υπάρχει υγεία και πλούσια καρποφορία. Το Απόγευμα επιστροφή στο Ξενοδοχείο μας Ξεκούραση & το Βραδύ μετάβαση σε Κοσμική ταβέρνα & Συμμέτοχη στην Αποκριάτικη γιορτή συνοδείας ζωντανής Μουσικής. Διανυκτέρευση.    

03 Μάρτιου  Μετέωρα – Αθηνά Μετά το πρωινό  μας  αναχώρηση. για τον Προϊστορικό Λιμναίο Οικισμό  Στο Δισπηλιό ανακαλύφθηκε τυχαία το 1932 ο πρώτος λιμναίος οικισμός του 5.000 π.Χ. περίπου, που δείχνει ότι η Καστοριά είχε κατοικηθεί από τους Νεολιθικούς χρόνους. Ελεύθερος Χρόνος για περιήγηση της περιοχής. Αναχώρηση  & Μέσω της Εγνατίας Οδού, φτάνουμε στην Περιοχή της Καλαμπάκας. Ελεύθερος Χρόνος για Φαγητό. Αναχώρηση για την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Αθήνα, με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη  εκδρομή μας!!!

ROOM TYPES
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο. 269,00€
1 Παιδί έως  12 ετών  125,00€

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Scroll to Top