4ημερη Εκδρομή Αγ. Πνεύματος 10-13/06/2022

205.00€

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ-Μοναστήρι Οσιου Ναουμ -ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΧΩΡΙΟ ΨΑΡΑΔΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ

1η μέρα

Αναχώρηση το πρωί με μια ενδιάμεση στάση στο ύψος της Λαμίας για καφέ και το μεσημεράκι στην είσοδο της Καλαμπάκας θα γευματίσουμε. Συνεχίζοντας διά μέσω της Εγνατίας Οδού φτάνουμε στην Φλώρινα. Δείπνο σε ταβέρνα της περιοχής Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό & αναχώρηση συνοδεία τοπικού ξεναγού για τον συνοριακό σταθμό Νίκη. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Οσίου Ναούμ & προαιρετική βαρκάδα στης πήγες της Οχρίδας. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό & περιήγηση της περιοχής. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο  Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στης λίμνες Πρέσπες. Ένας υδάτινος παράδεισος. Η ανεκτίμητη αξία της φύσης, τα συννεφιασμένα τοπία, ο ήλιος στις χιονισμένες κορυφές των βουνών, τα δάση οξιάς, οι καλαμιώνες, τα 260 είδη πουλιών, τα 23 είδη ψαριών και τα 1.300 είδη φυτών, οι πελεκάνοι, τα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ιστορικά μνημεία της, τα βοσκοτόπια, η καλλιέργεια των φασολιών και το μωσαϊκό πολιτισμών καθιστούν την ακριτική περιοχή της Πρέσπας έναν υγροβιότοπο διεθνούς ενδιαφέροντος. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής & επίσκεψη στην νησίδα του Αγ. Αχίλλειου περπατώντας στην ξύλινη γέφυρα με θέα την λίμνη θα θαυμάσουμε οικήματα Ρωμαϊκού & Βυζαντινού ρυθμού. Επίσκεψη στην πόλη της Καστοριάς και επίσκεψη στα φημισμένα γουναράδικα της πόλης και βόλτα στην λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρωινό, Αναχώρηση για τα Μετέωρα οπού και θα επισκεφτούμε την Μονή του Αγ. Στεφάνου. Θα γευματίσουμε στην πόλη της Καλαμπάκας και επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Τιμές ανά άτομο 4ημέρες/ 3 διανυκτερεύσεις
ROOM TYPES
Τιμή συμμετοχής ανά άτομο.205,00€

 Περιλαμβάνονται:

4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις στο HTL BOUTIQUE PHILIPPION FLORINA 4*
Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ. •
1 Δείπνο σε Ταβέρνα της περιοχής.
Έμπειρος αρχηγός εκδρομής •
Όλες οι μεταφορές με ιδιόκτητα, κλιματιζόμενα λεωφορεία
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

160.00€

3ημερη Εκδρομή 15-17/07/2022 Παράλια ΒΟΛΟΥ-Κρουαζιέρα Σκιάθος- Παράλια Κουκουναριές – Πορτάρια Μακρυνίτσα – Τσαγκάραδα – Παράλια Αλυκές – ΚΑΛΑ Νερά

Μια 3 ήμερη  οδική εκδρομή  για εσάς και την οικογένειά σας που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη! 15-17/7/2022 Κάντε κράτηση με ένα μόνο κλικ!

352.00€

Galaxy Hotel 3* SUP- Πόρτο Χέλι Αργολίδας

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική προσφορά στο Galaxy Hotel 3* Ανάλογα την επιλογή κράτησης που θα επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να προκαταβάλλετε μέρος του συνολικού

435.00€

Kastro Maistro 4* Λευκάδα

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική προσφορά στο Kastro Maistro 4* Ανάλογα την επιλογή κράτησης που θα επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να προκαταβάλλετε μέρος του συνολικού

Scroll to Top